روغن آرگان طلای مایع

روغن_آرگان

روغن آرگان روغنی افسانه ای سرشار از ویتامین E و اسیدهای چرب ضروری برای پوست است .

به دلیل مزایای بسیار زیادی که آرگان برای مو و پوست دارد این روغن را طلا مایع مینامند.

روغن آرگان یک محصول ارگانیک است که از هسته های درخت آرگان که بومی مراکش است استخراج می کند

این روغن بسیار مفید برای هر نوع پوستی کاربرد دارد و هرکسی میتواند از آن برای شادابی و سلامت پوست خود استفاده کند. در ادامه برخی از رایجترین موارد استفاده از آن را بیان میکنیم:

خواص روغن آرگان

از روغن آرگان به عنوان یک تقویت کننده انقلابی برای پوست یاد میشود به طوریکه طی آزمایشات بالینی شاهد کاهش چشمگیر چین و چروک های درشت و خطوط زیر چشم بودند و بیش از

از جمله خواص روغن آرگان برای پوست و مو میتوان به موارد زیر اشاره کرد

۱-  مرطوب کننده پوست

روغن آرگان اغلب به عنوان یک مرطوب کننده پوستی برای  نرم شدن پوست استفاده می شود.

 این روغن با ویتامین E و محتوای اسید چرب اشباع شده است که منافذ پوست آن را به راحتی جذب میکند و پوست را بصورت طبیعی تقویت می کند

۲- نرم کننده مو

روغن آرگان با خاصیت ترمیم کنندگی برای مو باعث میشود موهای شما نرم تر و شفاف تر به نظر باییند.

آرگان محصول بسیار عالی برای صاف کردن موهای مجعد است،موهای خشک را نرم می کند و درخشش مو را بیشتر می کند.

میتوانید از روغن ارگان برای همه قسمتهای مو وقتی که نمناک است استفاده کنید که جنبه درمانی دارد یا فقط برای انتهای موهایی که حالت خشکی دارند استفاده نمایید

همچنین از روغن آرگان برای درمان موخوره و شکنندگی مو استفاده میشود

۳- برطرف کردن چین و چروک

دلیل اصلی ایجاد خطوط و چین و چروک‌هایی که بر روی صورت پدیدار می‌شود وجود رادیکال‌های ازاد در هواست.

روغن آرگان سرشار از آنتی اکسیدان‌های مختلف است که می‌تواند رادیکال‌های آزادی که سلول‌های سالم را نابود می‌کنند از بین ببرد و از پوست شما در برابر این موارد خطرناک مراقبت نماید.

صبح زود زمانی که از خواب بیدار شدید، چند قطره از روغن آرگان را روی پوست تمیز خود بریزید. دو دقیقه منتظر بمانید و سپس ضد افتاب یا کرم مورد نظر خود را اعمال کنید. این روغن از بروز چین و چروک و پیری زودرس جلوگیری می‌کند.

۴- محافظت از پوست در برابر گرما

بله قرار گرفتن در معرض گرمای زیاد می‌تواند به موهای شما اسیب وارد کند

 به همین خاطر باید از موهای خود در چنین شرایطی مراقبت کنید اما نیازی نیست از محصولات گران قیمت بهره مند شوید.

کافیست چند قطره روغن آرگان را قبل از سشوار کشیدن بر روی موهای خود بریزید. این کار از موهای شما محافظت می‌کند و جلوی اسیب رسیدن به آن را می‌گیرد.

۶- مناسب برای پوست صورت آقایان (بهترین کرم بعد از اصلاح)

از این روغن برای تسکین جای تیغ استفاده می‌شود.

دیگر نیازی نیست به فکر کرم‌های بعد از اصلاح گران قیمت باشید.

از روغن آرگان برای تسکین سوختگی ناشی از جای تیغ استفاد کنید. کافیست چند قطره از روغن آرگان را روی پاها یا سایر قسمت‌های بدن بریزید و ماساژ دهید. سپس با تیغ موهای زائد بدن را اصلاح نمایید.

 

 

بهترین مزیت روغن آرگان این است که با خیال راحت میتوانید از آن استفاده کنید نیازی به خرید آن به عنوان یک عنصر در لوسیون ها مرطوب کننده ها نیست

برای خرید روغن آرگان اینجا را کلیک کنید

خرید اینترنتی روغن آرگان
۰ نظر ۰ ۰

گلوتن چیست؟

گلوتن_چیست

اگر جز آن دسته از افرادی هستید بدون نگرانی نان و شیرینی میخورید، تعجب نکنید که افرادی هستند شاید تا پایان عمرشان نتوانند گندم، جو و چاودار مصرف کنند.

همین دلیل باعث شده که این روزها گلوتون بسیار بحث برانگیز باشد.

برخی از کارشناسان ادعا میکنند که گلوتن برای بدن بی خطر است و حتا برای بدن بسیار ضروری و لازم است. مگر برای افرادی که به بیماری سلیاک مبتلا هستند.

در این مقاله به تشریح این موضوع و همچنین اینکه گلوتن چیست میپردازیم:

گلوتن چیست ؟

گلوتن یک نام کلی برای پروتئین های موجود در غلات است که در گندم بیشتر از سایر غلات یافت میشود

گلوتن به غذاها کمک می کند شکل خود را حفظ کنند، به عنوان یک چسب که مواد غذایی را با هم نگه می دارد عمل می کند.

گلوتن می تواند در بسیاری از انواع غذاها یافت شود، حتی در مواردی که انتظار نمی رود.

نحوه تشخیص عدم تحمل گلوتن

ناراحتی گوارشی رایج‌ترین نشانه‌ی عدم تحمل گلوتن است.

از دیگر علائم می‌توان از کم‌خونی یا مشکل اضافه وزن نام برد.

برای تشخیص علت این ناراحتی از دکتر خود بخواهید که ابتدا بیماری سلیاک را در شما بررسی کند.

۲ راه برای تشخیص سلیاک وجود دارد:

  • آزمایش خون: آزمایش‌های خون متعددی برای بررسی وضعیت آنتی‌بادی‌ها وجود دارند. مرسوم‌ترین آنها آزمایش tTG-IgA نام دارد. اگر نتیجه‌ی این آزمایش مثبت باشد، معمولا برای اطمینان بیوپسی نیز پیشنهاد می‌شود.
  • بیوپسی روده‌ی کوچک: در این روش از روده‌ی کوچک نمونه‌گیری می‌شود که برای بررسی صدمات احتمالی روی آن آزمایش صورت می‌گیرد.

اگر فکر می‌کنید که سلیاک دارید، باید پیش از شروع رژیم غذایی فاقد گلوتن با دکتر خود مشورت کنید. این ساده‌ترین راه برای تشخیص درست سلیاک است.

اگر به سلیاک مبتلا نیستید، بهترین راه این است که رژیم شدید فاقد گلوتن را برای چند هفته دنبال کنید که ببنید آیا علائم حساسیت به گلوتن در شما بهبود پیدا می‌کند یا نه.

سپس مجددا مصرف گلوتن را به رژیم غذایی خود بازگردانید تا ببنید که آیا علائم حساسیت بازمی‌گردد یا نه.

اگر علائم به واسطه‌ی رژیم غذایی فاقد گلوتن بهبود پیدا نکردند و وقتی دوباره گلوتن مصرف کردید، بدتر نشدند، عامل حساسیت به احتمال فراوان چیزی غیر از گلوتن است.

چه می توانم بخورم؟

حذف گلوتن از رژیم غذایی ممکن است یک کار بسیار سخت و محدود کننده باشد

اما بسیاری از غذاهای سالم و خوشمزه وجود دارد که به طور سالم و طبیعی بدون گلوتن هستند

یکی از غذاهایی که میتواند به شما برای شروع تغییر سبک رژیم غذایی کمک کند غذاهای ۷ روزه ماکارونی بدون گلوتن هستند.

برای خرید محصولات بدون گلوتن اینجا را کلیک کنید

 

۰ نظر ۰ ۰

مزایای سلامتی فیسالیس چیست

مزایای_سلامتی_فیسالیس

فیسالیس که نام علمی آن Physalis panaeruvi است یک میوه ی بسیار خوشمزه و مغذی است

این میوه بومی در آمریکای جنوبی است، به ویژه در کلمبیا، پرو، شیلی و اکوادور. بسیار استفاده میشود.

مزایای سلامتی فیسالیس به دلیل وجود منبع غنی از آنتی اکسیدان های پلی فنولی و مواد مغذی رژیمی است که برای بدن بسیار مفید و ضروری است

این میوه ی خوشمزه طعمی شبیه به توت فرنگی و آناناس دارد که در ادامه حقایق تغذیه ای فیسالیس را بررسی میکنیم

فیسالیس چیست؟

فیسالیس میوه استوایی بومی آمازون بوده است که در آفریقا و آسیا یافت می شود.

بوته های این میوه تا ارتفاع ۱ متر رشد می کنند و دارای بوته های کوچک مخملی کرم رنگ ۳ گوش است میوه آن نارنجی رنگ متمایل به زرد بوده هر بوته در صورت نگهداری صحیح قادر به تولید ۲ یا ۵ کیلو میوه است. این میوه بی نظیر، با رنگ نارنجی زرد، تقریباً هم سایز عناب است.

خواص فیسالیس

فیسالیس غنی از مواد معدنی مانند آهن، پتاسیم، فسفر و منیزیم است

فیسالیس منبع غنی و طبیعی از آنتی اکسیدان ها بوده و ویتامین های A، E، C، P و F را در خود دارد.

این میوه بدن انسان را در مقابل خنثی سازی رادیکال های آزاد که موجب بروز بیماری هایی چون سرطان، سکته قلبی، پروستات، آسم و آلرژی می شود، حفاظت می کند.

در ۱۴۰ گرم فیسالیس مواد معدنی زیر وجود دارد :

  • کالری: ۷۴
  • پروتئین: ۲٫۶۶ گرم
  • کربوهیدرات: ۱۵٫۶۸
  • کل چربی: ۰٫۹۸
  • ویتامین B3: 3.92 میلی گرم
  • ویتامین C: 15.4 میلی گرم
  • فسفروس: ۵ میلی گرم
  • ویتامین B1: 0.154 میلی گرم
  • ویتامین A: 50 میلی گرم
  • آهن: ۱٫۴ میلی گرم
  • ویتامین B2: 0.056 میلی گرم
  • ویتامین B3: 2.8 میلی گرم
  • کلسیم: ۱۳ میلی گرم

مزایای سلامتی فیسالیس

۱- مراقبت از چشم

فیسالیس منبع غنی از ویتامین A است. درست مانند هویج، فیسالیس برای کسانی که با سلامت چشم مشکل دارند به شدت توصیه میشود.

به خصوص کسانی که به طور مداوم در مقابل کامپیوتر کار می کنند.این میوه توصیه شده

 دلیل این مورد اشعه ی ماوراء بنفشی است که از روی صفحه نمایش به سمت چشم ساطع میوشد.

 بنابراین، فیسالیس بخورید تا چشمان سالمی داشته باشید.

۲- بهترین جایگزین برای تنقلات

فیسالیس  فقط ۵۳ کالری انرژی دارد و میتواند بهترین گزینه برای لاغری باشد.

شما میتوانید به راحتی این میوه خوشمزه را جایگزین تنقلاتی کنید که کالری زیادی دارند و رژیم غذایی شما را ناسالم میکنند.

۳- بازسازی دی ان آ

از نظر علمی اثبات شده که فیسالیس حاوی مقدار زیادی ویتامین B کمپلکس است

ویتامین B کمپلکس به تنهایی بهتر از یک تیم برای بدن نقش بازسازی سلول های DNA را انجام میدهد

بنابراین برای داشتن بدنی سالمتر شروع به مصرف فیسالس کنید

۴- عامل ضد التهابی

آنتی اکسیدان هایی که در فیسالیس یافت می شوند، در واقع عامل ضد التهابی بزرگ هستند

التهاب در بدن عامل بسیاری از بیماری های از جمله نقرس، آرتروز، دردهای عضلانی، هموروئید و دردهای مزمن است که با خوردن فیسالیس میتوان به التیام این درد ها کمک کرد

۵-کاهش فشار خون بالا

با توجه به خاصیت ضد التهاب فیسالیس میتواند با کاهش التهاب در رگ های خونی به کاهش فشار خون بالا نیز کمک کند.

بنابراین کسانی که در معرض فشار خون بالا هستند میتوانند فیسالیس را مصرف کنند تا فشار خون بالا را کاهش دهد

مواد احتیاط در مصرف فیسالیس

قبل از خوردن فیسالیس مطمعن شوید که میوه کاملا رسیده است چراکه فیسالیس نرسیده سمی است

برخی افراد به این میوه آلرژی دارند پس اگر بعد از مصرف اثار آلرژی داشتید حتما به پزشک مراجعه کنید

فیسالیس در ایران

اکنون این میوه مفید در تنکابن و رامسر تولید انبوه می شود با توجه به خواص بالای این میوه ضروری است به صورت همگانی استفاده شود.

 این میوه به صورت خودرو در استان های گیلان، مازندران، آذربایجان و گلستان نیز یافت می شود.

 

برای خرید فیسالیس سالم و طبیعی اینجا را کلیک کنید

خرید_فیسالیس
۰ نظر ۰ ۰

چای سفید چیست

چای_سفید_چیست

چای سفید چیست؟

چای سفید لطیف ترین نوع چای است که طعم ملایمی و شیرینی دارد و تلخ نیست.

چای سفید چین اول برداشت است و از گلبرگ های تازه ای که هنوز پرز دارند به دست میآید.

در اول بهار ، غنچه ی چای را قبل از باز شدن چیده و در آفتاب خشک میکنند.

درواقع مهمترین تفاوت چای سفید با چای های دیگر نوع فرآوری آن است.

چای سبز را در معرض حرارت قرار میدهند تا رطوبت آن گرفته و خشک شود. اما چای سفید را در دمای پایین اتاق یا با استفاده از نور خورشید خشک میکنند.

بنابراین پلی فنل های چای حفظ میشود و چند برابر چای سیاه یا چای سبز خاصیت دارد.

ویتامین ها و مواد معدنی چای سفید:

  1. چای سفید دارای ویتامین B۱ (تیامین) است که به تولید انرژی از طریق تبدیل غذا و بهبود گوارش کمک میکند و اشتها را افزایش میدهد.
  2. همچنین دارای ویتامین B۲ (ریبوفلاوین) است که برای سلامتی پوست، چشم ها و اعصاب و متابولیسم انرژی مفید است.
  3. ویتامین B۶ موجود در چای سفید نیز به آزاد شدن انرژی غذا و افزایش متابولیسم انواع پروتئین کمک میکند.
  4. ویتامین C(اسید اسکوربیک) موجب بهبود زخم و ترمیم شکستگی و مبارزه با برخی انواع شایع عفونت های ویروسی و باکتریایی میشود.
  5. ویتامین K از لخته شدن خون و کمک به متابولیسم استخوان پیشگیری میکند.
  6. این چایی همچنین دارای کاروتن است که پس از گوارش، به ویتامین A تبدیل می شود و موجب بهبود بینایی و سلامتی پوست میشود.
  7.  سرشار از مواد معدنی است از جمله: منگنز ، پتاسیم، روی، فلور، پلی فنلها.
  8. دارای انواع آنتی اکسیدان های طبیعی است: فلاونویدها و کتچین ها، گروهی از ترکیب های پلی فنلی هستند.

طرز تهیه چای سفید:

روش دم کردن چای سفید مثل چای سبز است.

به این صورت که آب را جوشانده و بعد از حدود ده دقیقه که دمای آب به هشتاد درجه سانتیگراد رسید،

یک یا دو قاشق چای سفید را داخل فنجان ریخته و آب را به آن اضافه کنید و یک درپوش روی ظرف قرار دهید،

پس از پنج تا هشت دقیقه، چایی دم میکشد.

دقت کنید که آنتی اکسیدان های چای سفید مانند چای سبز به دمای بالا حساس بوده و از بین میروند، به همین دلیل از آب جوش استفاده نکنید و اجازه دهید آب جوشیده به دمای هشتاد درجه برسد، سپس چایی را دم کنید.

 

بدون شک نوشیدن یکی دو فنجان چای سفید در طول روز فواید بسیاری دارد و با وجود گرانتر بودن نسبت با سایر چای ها(چای سیاه یا سبز) ارزش استفاده را دارد.

میتوان چای سفید را مانند چای سیاه یا سبز در هر زمان از شبانه روز نوشید و از خواص شگفت انگیز آن بهره برد.

 

برای خرید چای سفید ارگانیک اینجا را کلیک کنید

۰ نظر ۰ ۰

همه چیز درباره آرتیشو

آرتیشو (نام های دیگر آن: کنگر فرنگی – کنگر خرشوف – انگنار) گیاهی باستانی است که در دیوار نویس های مصریان باستان عکس هایی از آن موجود میباشد.

به طور کلی آرتیشو جزو گیاهان فراسودمند محسوب میشود.

تاریخچه_آرتیشو

گیاه شناسی آرتیشو

گیاهی است از خانواده کاسنی. گیاهی علفی ، خشن و دارای ساقه زیر زمینی. گل ها در انتهای ساقه تشکیل میشوند و دارای برگ های بلند و خاکستری رنگ میباشند.

کاشت این گیاه در فضای آزاد صورت میگیرد و از طریق بذر و پاجوش تکثیر میباشد.

مبدا و موطن اصلی گیاه آرتیشو

لینه دانشمند گیاه شناس سوئدی کنگر فرنگی را نوعی گیاه خاص میداند در صورتی که سایر دانشمندان از آن به عنوان کنگر معمولی یاد میکنند

در ابتدا این گیاه به صورت خود رو در سواحل مدیترانه و شمال آفریقا سبز میشده است و بعد ها به مزارع انتقال یافته و آن را به صورت اهلی کشت نموده اند.

در حال حاضر کشت و زرع آن بیشتر در مناظق اقیانوس اطلس و خلیج مکزیک  و سواحل اقیانوس آرام صورت میگیرد.

آرتیشو در ایران

در ایران این گیاه در گنبد ، گرگان ، بابلسر و در کل مناطق شمالی کشور کشت میشود.

در کرمانشاه و کردستان نیز به صورت خودرو نیز وجود دارند

>> مقاله فروشگاه اینترنتی محصولات آرتیشو در ایران را بخوانید

بخش های مورد استفاده گیاه آرتیشو

بخش_های_مورد_استفاده_آرتیشو

قسمت های مورد استفاده گیاه شامل کل گیاه بجز ریشه ها است: گلها ، ساقه ها و برگ ها

جوانه های گل به صورت خام یا پخته مصرف میشوند. البته باید قبل از باز شدن گلها مصرف شوند و غالبا مصرف سالادی دارند و دارای مزه مطبوعی هستند و به همین دلیل آرتیشو به عنوان یک غذای خوشمزه پذیرفته شده است، البته از لحاظ مواد غذایی نیز بسیار غنی است.

جوانه ها قبل از باز شدن گلها برداشت میشوند و معمولا پیش از خوردن جوشانده میشوند.

در حدود یک چهارم محصول جهت تهیه کنسرو از تاج گیاه مصرف میشود.

برگ ها به صورت پخته مصرف میشوند و دارای مزه ای تلخ هستند.

البته به لحاظ دارویی مورد استفاده قرار میگیرند.

آرتیشو_در_ایرانخواص درمانی آرتیشو

ترکیبات تلخ مزه موجود در برگها باعث بهبود عملکرد اندام های داخلی از قبیل کبد، کیسه صفرا و معده میشود و بر روی سطح چربی های خون دارای تاثیرات مثبت است. از جمله خواص دیگر آن میتوان به:

 

 

  1. صفرا آور
  2. مبارزه با کلسترول بالا
  3. مبارزه با سو هاضمه
  4. مبارزه با بی اشتهایی
  5. تقویت کبد و معده
  6. سرشار از مواد معدنی: کلسیم – آهن – فسفر – پتاسیم
  7. ویتامین های B1 – B2 – B6 ویتامین C
  8. درمان انواع بیماری های کبدی
  9. و…

آرتیشو را از کجا بخریم

تهیه گیاه آرتیشو تازه در ایران کمی سخت است چرا که فصل برداشت این گیاه در اواخر خرداد میباشد و فرآیندی برای نگه داری آن در ایران برای استفاده چهار فصل وجود ندارد.

با این حال برای تهیه گیاه تازه میتوانید با شرکت آرتیشو تماس بگیرید تا در صورت موجود بودن برای شما ارسال کنند.

برای تماس با شرکت آرتیشو اینجا را کلیک کنید

خشک شده این گیاه در برخی عطاری ها موجود میباشد.

البته برخی سودجویان خشک شده گیاه بابونه را به عنوان آرتیشو میفروشند. در این مورد تشخیص آن برای مشتریان معمولی غیر ممکن است.

برای تهیه گیاه خشک شده آرتیشو اینجا را کلیک کنید.

عرق این گیاه بهترین گزینه و جایگزین میباشد.

البته باید این عرق اصل بوده و به نسبت صحیح عرق گیری شده باشد.

در غیر اینصورت نتیجه گرفتن از آن تقریبا غیر ممکن است.

برای تهیه عرق ارگانیک آرتیشو اینجا را کلیک کنید.

۰ نظر ۰ ۰
درباره ما
آرتیشو گیاهی بسیار قدیمی است که در طب سنتی سابقهای دیرینه دارد.در برخی از مناطق دنیا مثل نواحی مرکزی و غربی مدیرترانه قدمت 2500 ساله دارد.این گیاه در حال حاضر در بسیاری از مناطق دنیا کشت میشود هم مصارف دارویی دارد و هم مصارف غذایی و خوراکی. هدف این وبلاگ این است تا با استفاده از تخصص دکتران و اساتید دانشگاه در مورد این گیاه منحصر بفرد اطلاع رسانی نماید
طراح قالب : عرفـــ ـــان قدرت گرفته از کلید سل